Tedee Dry Contact

Tedee Dry Contact

79,00

inclusief BTW
Gratis verzending

Bedien je Tedee-smartslot met traditionele elektronische methoden. Gebruik Tedee Dry Contact om Tedee GO en Tedee PRO te integreren met schakelaars, alarmen, bedrade legacy-systemen en lokale smart home-integraties, inclusief KNX.

Lees de complete handleiding voor Tedee Dry Contact >>

Deze luciferdoosje-grote eenheid kan worden aangesloten op elke compatibele dry contact-installatie. Tedee Dry Contact werkt op basis van de uitgangen van het controllerapparaat en maakt vergrendeling en ontgrendeling van Tedee GO of Tedee PRO mogelijk via Bluetooth—zonder dat een Tedee Bridge, internetverbinding of API/SDK-integratie nodig is. Elk apparaat bestuurt slechts één Tedee-smartslot.

Tedee Dry Contact is bedoeld voor professionele installatie om veiligheid en naleving van de elektrische veiligheid en normen te waarborgen. Zorg ervoor dat het apparaat permanent is geïnstalleerd, aangesloten op de controller en van stroom voorzien binnen het Bluetooth-bereik van het smartslot. Test de beoogde locatie door een smartslot te ontgrendelen met de Tedee-smartphone-app via Bluetooth op de gewenste plaats.

Tedee Dry Contact werkt met een stroomingang van 5-60V DC, wat compatibiliteit garandeert met verschillende stroombronnen, van powerbanks tot permanente elektrische aansluitingen.

Opmerking: Sluit Tedee Dry Contact nooit rechtstreeks aan op het stopcontact of de 230V/110V-voeding.

Het bedienen van een Tedee-smartslot via Tedee Dry Contact vervangt het typische Tedee-cloudbeveiligingssysteem en digitale authenticatie door een alternatieve, bedrade toegangsmodus. Tedee is niet verantwoordelijk voor de fysieke beveiliging van je installatie of de bescherming van je apparaten tegen ongeautoriseerde toegang.

Aantal

Dimensions
44.5 x 57.5 x 16 mm
Supply voltage
5-60V DC
Number of inputs
2
Input type
Normally Open
Number of outputs
2
Output type
Normally Open
Body material
PC+ABS
Bluetooth communication
BLE 5.2, 2.4GHz
Operating temperature
0-60°C
Operating humidity
0-90%
Compatible with Tedee devices
Tedee PRO, Tedee GO, Tedee Bridge
Box dimensions
130 x 70 x 23 mm
Tedee Dry Contact DOWNLOAD