Bedrade bedieningsmodule
Tedee Dry Contact

DC-Hero

Onze klanten zeggen

Goed

4.3 van 5 gebaseerd op 563 beoordelingen

WiredSystem opt2 1
LegacySystems

Ouderwetse systemen ontgrendelen

Traditionele alarmintegraties en volwassen smart home-systemen, inclusief KNX, vertrouwen op lokale bedrade installaties voor veiligheid en betrouwbaarheid. Deze legacy-systemen kunnen nu een Tedee slim slot bevatten, waarbij de noodzaak van een Tedee Bridge of internetverbinding wordt geëlimineerd.  

Tedee Dry Contact maakt het mogelijk om een draadloos slim slot te integreren in je bedrade opstelling, terwijl de controle en configuratie binnen één ecosysteem behouden blijven. 

PressToUnlock

Druk om te ontgrendelen 

Stel dat je de receptiebalie van je bedrijf wilt uitrusten met een knop om de voordeur voor bezoekers te ontgrendelen. Traditioneel zou dit het installeren van een relaismechanisme, het leggen van kabels en het vervangen van een deurslot inhouden. 

Maar er is een eenvoudiger oplossing. Installeer een Tedee GO of Tedee PRO op je bestaande hardware, sluit de Tedee Dry Contact aan op een compatibele schakelaar en koppel de apparaten. Nu ontgrendelt een simpele druk op de knop de deur – geen Tedee-app of -portal vereist. 

Eindeloze mogelijkheden: ontgrendeld 

In droge contactinstallaties kan je slimme slot worden bediend door bedrade apparaten in plaats van afhankelijk te zijn van cloud- of software-integratie. 

Nieuwe manieren om binnen te komen

Verbeter de toegankelijkheid en vereenvoudig de bescherming door je slimme slot te synchroniseren met knoppen en elektronische deuropeners.

NewWaysToEnter

Lokale integratie

Verbind je slimme slot met je bedrade smart home- of alarmsysteem, genietend van centraal beheer en bediening zonder internet.

LocalIntegration

Directe controle

Combineer eenvoudige installatie met nauwkeurige bescherming door draadloze slimme sloten op te nemen in kritieke infrastructuur en beveiligingsoplossingen.

DirectControl
TedeeDryContact

Tedee Dry Contact

Dit is een eenheid ter grootte van een luciferdoosje die verbinding maakt met Tedee GO en Tedee PRO slimme sloten via Bluetooth. Het kan direct worden aangesloten op bestaande systemen via verbindingen voor stuursignalen en voeding. 

Tedee Dry Contact is bedoeld voor professionele installatie om veiligheid en naleving van elektrische normen te garanderen. 

Om een Tedee Dry Contact te krijgen, vind je lokale Tedee-installateur of neem contact op met Tedee Support, als je zelf met de installatie kunt doorgaan. 

Wat je moet weten  

Tedee Dry Contact moet permanent worden geïnstalleerd, bedraad en van stroom worden voorzien binnen het Bluetooth-bereik van het slimme slot. 

 

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik één Tedee Dry Contact gebruiken voor meerdere slimme sloten?

Nee, dat kan niet. Eén Tedee Dry Contact verbindt slechts één Tedee PRO of Tedee GO slim slot met één set ingangen en uitgangen van je bedrade installatie. Als je installatie meerdere Tedee slimme sloten omvat, gebruik dan een geschikt aantal Tedee Dry Contact-eenheden. 

Is een Tedee Bridge vereist?  

Tedee Dry Contact vereist het gebruik van een Tedee Bridge niet. Deze apparaten werken onafhankelijk. Je kunt echter nog steeds besluiten om je Tedee slimme slot met de Tedee Bridge te gebruiken om toegang tot de functies op afstand te krijgen.  

Hoe werkt het met andere Tedee-apparaten? 

Je kunt altijd alle andere functies van je Tedee-apparaten gebruiken, inclusief die geleverd door de Tedee Bridge. Wanneer het wordt gebruikt via een droogcontact-verbonden knop, alarmsysteem, enz., zal de operationele geschiedenis in de app laten zien dat je slimme slot is ontgrendeld met behulp van Tedee Dry Contact. 

Hoe bestuurt het de trekveerfunctie? 

Als je de automatische trekveerfunctie van het slimme slot inschakelt, die wordt uitgevoerd aan het einde van elke ontgrendelingsoperatie, zal je apparaat ook aan de veer trekken wanneer het via Tedee Dry Contact wordt ontgrendeld. Zorg ervoor dat je deze functie inschakelt of uitschakelt op basis van je specifieke behoeften. 

Kan ik het zelf installeren? 

De installatie van het Tedee Dry Contact is bedoeld voor professionele opzet om veiligheid en naleving van elektrische normen te garanderen. Het is verkrijgbaar voor aankoop in Tedee Proshop, gewijd aan professionele partners. 

Als je de technische vaardigheden en het bewustzijn van veiligheidsprocedures hebt die nodig zijn voor het hanteren van elektrische installaties, neem dan contact op met Tedee Support om het als individuele klant te bestellen. 

Heb ik nog steeds de Tedee-app nodig? 

De Tedee-app is noodzakelijk voor de initiële configuratie van Tedee Dry Contact. Regelmatige gebruikers hebben deze niet nodig om een aangesloten slim slot te ontgrendelen; ze gebruiken in plaats daarvan een droogcontact-verbonden methode. 

De app is essentieel voor kalibratie, firmware-updates en het monitoren van het batterijniveau van het slimme slot. De eigenaar of beheerder moet permanent toegang hebben tot de Tedee-app met een eigenaar- of beheerdersrol.