scrollUpButton
vlcsnap 2024 08 26 12h44m12s400
< Tilbage

Bruger du stadig adgangskort? Strømlin bygningens adgangskontrol med mobil NFC-adgang til elektroniske dørlåse og Tedee Smart Locks ved hjælp af Doordeck

Vores nye integration med Doordeck samler adgangen til alle din ejendoms netværksbaserede elektroniske dørlåse – både kablede elektroniske låse og Tedee-smartlåse – i en enkelt administrationsplatform.
Fjern sikkerhedsrisikoen ved usikre fysiske adgangskort, og lad dine medarbejdere eller besøgende låse døre op ved hjælp af deres smartphones’ indbyggede NFC-teknologi. Tedee og Doordeck administreres centralt via en enkelt onlineplatform og gør udvidelsen af din nøglefri adgangskontrol mere sikker, nemmere samt mere fleksibel end nogensinde før.

Nøglefri adgangskontrol er kommet langt. Adgangskort, som er grundpillen i kontorer over hele verden, har befriet medarbejderne fra nøglernes klirren i lommerne. Men revolutionen fortsætter, og nutidens adgangsløsninger har udviklet sig til at bruge vores personlige smartphones – den mest teknologisk avancerede og sikre enhed, vi ejer og bærer rundt på i vores lommer og håndtasker.

Det er nu meget udbredt at erstatte adgangskort med smartphones til kontoradgang, men vores partner Doordeck griber det an på en anden måde end de traditionelle kablede opsætninger, som er notorisk svære at udvide og fører til afbrydelser og høje samlede ejeromkostninger.

Med deres software-first-tilgang kræver Doordeck ikke, at der installeres ny hardware til adgangskontrolsystemet. Ved blot at lægge sig oven på et eksisterende system og samtidig have mulighed for at bygge bro mellem flere forskellige systemer, kan Doordeck give brugerne mobile legitimationsoplysninger ved at omdanne deres smartphones til den strømforsynede døradgangslæser. Alt, hvad der kræves, er en trådløs NFC-dørflise, der monteres ved siden af døren for at aktivere NFC-teknologien, der kommunikerer med Doordeck-skyen, hvilket resulterer i oplåsning af den elektroniske eller Tedee-smartlås. Doordecks centraliserede administrationsplatform forener adgangsadministrationen af Tedee-smartlåse og allerede eksisterende netværksdørlåse i en bygning.

Har du brug for at sikre en standarddør uden netværk i dit erhvervslokale? Vil du opdele et åbent rum i mødelokaler?

Dette plejede at kræve:

  • Særlige netværksdøropsætninger med magnet- eller slaglås
  • Adgangskontrol headend og server-ekspertise
  • Adgangspanelkontroller og ledninger til dørlæsere
  • En kvalificeret sikkerhedsintegrator eller elektriker
  • Installationsomkostninger

Fordelen ved Tedees nye integration med Doordeck gør det meget nemmere at arbejde med eksisterende adgangskontrolsystemer. Lær, hvordan disse to systemer giver dig mulighed for at modernisere og udvide din ejendoms adgangskontrolsystem uden omfattende udskiftninger, ændringer og omkostninger.

Hvad er Doordeck?

Doordeck er en NFC-softwareløsning til mobile legitimationsoplysninger, som er kompatibel med traditionelle adgangskontrolsystemer af enhver alder og nu også med Tedee-smartlåse. Den cloud-baserede Doordeck-software er tilgængelig via en mobilapp og en webbrowser og giver bygningsadministratorer mulighed for at give og tilbagekalde permanent mobiladgang til medarbejdere eller udstede tidsbegrænsede virtuelle nøgler til besøgende eller personale uden for åbningstiden for sikkert at låse døre op med elektroniske netværksdørlåse eller Tedee-smartlåse.

For ejendomsadministratorer med en kombination af adgangskontrolsystemer i deres portefølje kan Doordeck samle forskellige mærker af adgangskontrolsystemer under en enkelt platform, hvilket giver mulighed for strømlinet og mere avanceret brugeradgangsstyring på tværs af en portefølje af systemer og bygninger.

For at muliggøre NFC-døradgang installeres de trådløse Doordeck-fliser, der er udstyret med passive NFC-chips og unikke trykte QR-koder, uden for dørene. Når en autoriseret bruger bringer sin smartphone tæt på flisen eller scanner dens QR-kode, låses døren op. Uautoriserede brugere kan ikke få adgang til døren ved hjælp af disse metoder.

exploded doordeck tile 1

Erstat adgangskort med adgang via smartphone – sådan fungerer det

Forestil dig at leje et nyt kontor til din virksomhed… Eksisterende kontorbygninger er ofte udstyret med kortbaserede adgangskontrolsystemer med brugeradgangskort udstedt af sikkerhedsteamet og kortlæsere installeret ved hver dør. Doordeck forbinder det forudinstallerede adgangsstyringssystem med sin cloud-platform, hvilket gør det nemmere og billigere for virksomheden at administrere brugertilladelser end at udstede og udskifte fysiske adgangskort.

Platformen giver dig mulighed for at erstatte døradgangskort med dine medarbejderes smartphones. I stedet for at bruge deres kontorkort kan brugerne logge ind på Doordeck-appen ved hjælp af deres e-mailadresse og blot bringe deres smartphone tæt på Doordeck NFC-flisen for at låse døren op via tap-to-unlock NFC-teknologi.

Doordeck har også mulighed for at låse op via iPhone- eller Android-widgets. Brugeren kan blot trykke på widgetten, før de ankommer til døren, og gå direkte igennem, hvilket giver en problemfri og kontaktløs adgangsoplevelse. Fjernadgang til widgets kan begrænses via geofencing og/eller IP-begrænsning for at maksimere sikkerheden.

Hvis en bruger eller besøgende ikke ønsker at downloade Doordeck-mobilappen, kan de låse en dør op ved hjælp af et appløst besøgspas. Dette kan tilgås ved at klikke på et link i deres e-mail, der omdirigerer dem til webportalen, hvor de kan logge ind og scanne QR-koden på NFC-flisen med kameraet.

Derudover tilbyder Doordeck interoperabilitet med kortbaserede systemer, der bruges til kontorparkeringsløsninger, fælles printere, opbevaringsskabe og meget mere. På den måde er alle interaktioner mellem dine medarbejdere og den fælles kontorinfrastruktur samlet i én app.

Kort sagt giver Doordeck nyt liv til ældre adgangssystemer. Adgang med nøglekort og fob forvandles til en smart adgangsløsning ved hjælp af deres smarte softwareløsning, som placeres oven på eksisterende og forældet adgangskontrolhardware.

DoordeckScheme

Se på illustrationen ovenfor for at se forskellen mellem de to opsætninger.

Til venstre: Et diagram over et traditionelt ældre adgangskontrolsystem med kortlæsere og kablede elektroniske låse og læsere, der er koblet til adgangskontroller og hovedadgangskontrolserveren.

Til højre: Et diagram over et Doordeck cloud-baseret adgangskontrolsystem. Adgangskontrolserveren er integreret med Doordeck-skyen og elektroniske dørlåse. Ved at trykke på eller scanne Doordeck NFC-flisen uden for dørene får man brugerens smartphone til at oprette forbindelse til skyen og starte oplåsningen af døren via netværket.

Hvorfor er dette bedre end adgangskort?

Ifølge Doordeck mister 50% af medarbejderne deres nøglekort mere end én gang om året, mens 25% af medarbejderne mister dem mere end tre gange om året. Alt dette resulterer i ekstra omkostninger, besvær og administrations- eller sikkerhedspersonalets tid – for ikke at nævne risikoen for sikkerhedsbrud. Da hundredvis af nøglekort ofte er i konstant brug af hundredvis af mennesker, bør de ikke betragtes som en meget sikker adgangsbeskyttelsesmetode. Tænk bare på alle de actionfilm, hvor karakteren stjæler nogens adgangskort! Med Doordeck mobile credentials er dit mobile pass unikt for dig.

Integration af adgangskontrol med brugernes e-mails er en af de mest sikre metoder, som ofte kræver to-faktor-godkendelse eller andre beskyttelsesteknologier. Doordeck kan også integreres med din virksomheds Office 365 oulook-kalender eller Google-kalender.

Sammenlignet med et e-mail-login på en biometrisk beskyttet smartphone øger Doordeck drastisk sikkerheden i dine lokaler, samtidig med at den daglige rutine for adgang og adgangsstyring forbedres. Derudover giver cloud-baseret smartphone-adgang en fantastisk mulighed for kortvarige adgangstilladelser til vedligeholdelses- eller rengøringspersonale, vikarer eller feriegæster. Det sædvanlige trin med at udstede et fysisk adgangskort er nu forenklet til et par klik i Doordeck-appen eller onlineplatformen.

Kort sagt: Udskiftning af kort med brugernes smartphones giver en mere sikker og smart adgangsoplevelse. Dine tilladelser til mobiladgang er unikke for dig.  Desuden kan du give midlertidige mobile adgangskort til gæster, besøgende eller entreprenører hurtigere, billigere og mere sikkert.

Hvordan fungerer Doordeck med Tedee?

Mens Doordecks oprindelige løsning moderniserer administrationen af kablede adgangssystemer ved at bringe en bygning online med cloud-baserede smartphone-adgangsoplysninger, giver softwareintegrationen med Tedee brugerne mulighed for at udvide deres opsætninger med trådløse Tedee-smartlåse, der er nemme at installere og eftermontere, og netværksdøre i deres portefølje, der ikke er netværksforbundne i øjeblikket.

“Tedees forslag supplerer Doordecks tilbud med dets selvinstallerede og skalérbare intelligente låseløsninger. Med muligheden for at udføre ordrer for kunder uden eksisterende adgangskontrolsystemer åbner Tedee muligheder på bolig-, korttidsleje- og hotelmarkederne for Doordeck,” siger Jon Bugden, marketingchef hos Doordeck.

“Doordecks cloud-infrastruktur gør det muligt at forene en kommerciel bygnings netværksdøre med offline-døre, som f.eks. mødelokaler, der er udstyret med Tedee-smartlåse. Det giver NFC-mobiladgang på én platform, uanset om du er iOS- eller Android-bruger.”

Doordeck x Tedee-integrationen tilføjer fleksibiliteten ved at bruge både kablede elektroniske låse og trådløse smartlåse under én administrationsplatform, hvilket udvider anvendelsesmulighederne for kommercielle og kontorejendomme.

På den anden side af spektret gør kombinationen af Tedee-smartlåse – installeret inde i værelserne – og Doordeck-fliser udenfor det endnu nemmere at låse døre op med NFC- og QR-teknologier. Det er store merværdier for ejendomme som hoteller, lejlighedshoteller og korttidsudlejning, hvor gæsteadgang kan være endnu nemmere at introducere for besøgende.

Da Doordeck-platformen tilbyder et open source SDK, kan NFC-mobillegitimation endda integreres i kundernes softwareløsninger eller lejeroplevelsesapps.

Kort sagt: Tedee giver Doordeck-brugere mulighed for at udvide deres adgangskontrolsystem med trådløse smartlåse, der er nemme at installere. Doordeck giver Tedee mulighed for at introducere nem NFC- og QR-oplåsning til Tedee GO- og Tedee PRO-smartlåse, der er parret via Tedee Bridge.

Sådan arbejder Tedee med Doordeck

Ved at bruge Tedee med Doordeck kan man integrere både traditionelle kablede elektroniske låse og trådløse Tedee-smartlåse i ét cloud-baseret system. Adgang til alle enheder styres via de samme e-mailkonti og administrationssoftware. Denne løsning integrerer administrationen af både kablet og trådløs låsehardware under den samme softwareplatform.

For at låse døre op i begge opsætninger skal man bruge Doordeck NFC-flisen, der er monteret uden for rummets dør. Ved at bringe smartphonen tæt på NFC-flisen eller scanne QR-koden med enhedens kamera. Hver smartphone-oplåsning forbindes til Doordeck-skyens infrastruktur, som derefter verificerer brugerens autorisation og sender oplåsningsordren enten til en adgangskontrolserver eller til Tedee-skyen, som derefter får en Tedee-smartlås til at låse op på afstand.

DoordeckTedee

Sammenlign opsætningen af begge døre i illustrationen ovenfor.

Til venstre: En traditionel elektronisk lås, forbundet med adgangskontrolserveren og integreret med Doordeck-skyen.

Til højre: En Tedee smartlås installeret på indersiden af rummet. Den forbindes via Bluetooth til en Tedee Bridge, som er forbundet med dit lokale Wi-Fi-netværk. Via din internetforbindelse opretter Tedee Bridge forbindelse til Tedee-skyen, som er integreret med Doordeck-skyen.

Kort sagt: Alle oplåsningsoperationer udløses ved at bruge en Doordeck trådløs NFC-flise uden for en dør. En brugers smartphone opretter forbindelse til Doordeck-skyen ved hjælp af mobildataoverførsel. Doordeck-skyen autentificerer brugeren og låser derefter døren op – uanset om det er en kablet elektronisk dørlåsemekanisme eller en Tedee-smartlås.

Nyttig viden før du starter

Opstart af Doordeck i dine lokaler kræver ingen ændringer af din eksisterende dørhardware – al integration er baseret på serversoftwareløsninger og kan implementeres af Doordeck på afstand.

Hver af systemets døre kræver en separat Doordeck-flise, der installeres udenfor. Doordeck-fliserne er trådløse og kræver ingen tilslutninger; de kan installeres ved hjælp af klæbepuder. Hver flise skal sættes op i Doordeck-systemet og knyttes til en individuel dør.

Når du udvider din opsætning med Tedee smartlåse, skal du sikre dig, at hver Tedee GO eller Tedee PRO er parret med en Tedee Bridge for at kunne integreres med Doordeck-opsætningen. Læs vores sammenligning af intelligente låse, og find ud af, om Tedee GO eller Tedee PRO er det rigtige for dig.

Tedee Bridge er en trådløs router, der forbinder Tedee GO- og Tedee PRO-smartlåse via Bluetooth og samtidig opretter forbindelse til dit lokale Wi-Fi. Når du parrer dine intelligente låse med en Tedee Bridge, forbindes din dør til den sikre internetsky og muliggør smartphone-baseret kontrol. Læs mere om Tedee Bridge her.

Sørg for, at Tedee-broen befinder sig inden for rækkevidden af dit Wi-Fi-netværk. Sørg for, at der er mobildataoverførsel til rådighed for smartphones, når de bruges ved døren. Brugernes smartphones skal kunne oprette forbindelse til internettet for at låse Doordeck-døren op. Denne løsning er muligvis ikke ideel, hvis mobildækningen er begrænset på lukkede, underjordiske eller fjerntliggende steder.

En Tedee Bridge kan betjene alle Tedee smartlåse, der er installeret inden for dens Bluetooth-rækkevidde, så du kan spare ved at installere enkelte Tedee Bridge-enheder i rum med flere døre, f.eks. korridorer.

Vær opmærksom på, at selvom adgangskontrollen er centraliseret i Doordeck-systemet, kan Tedee-enhederne kræve vedligeholdelse af deres batteriniveau, firmwareopdateringer og rekalibrering i tilfælde af problemer. Disse procedurer kræver, at en person i dine lokaler – kontoradministrator, tekniker eller sikkerhedsspecialist – har permanent adgang til en Tedee-administratorkonto, der er parret med dine intelligente låse og Tedee Bridge-routere.

Vigtige fordele

Samlet administrationsplatform: Integrér alle elektroniske dørlåse i dine lokaler, inklusive kablede elektroniske låse og Tedee-smartlåse, i en enkelt adgangskontrolplatform.

Nøgleløs – og kortløs adgang: Erstat adgangskort med smartphones ved hjælp af NFC-chips og QR-koder.

Forenklet brugeradministration: Det er nemt at administrere brugertilladelser via Doordecks cloud-platform, som er tilgængelig via mobilapps og en internetbrowser.

Øget sikkerhed: Forbedret sikkerhed med e-mail-baseret adgangskontrol og to-faktor-godkendelse.

Fleksibilitet og skalérbarhed: Udvid dit adgangskontrolsystem uden omfattende udskiftninger, ændringer eller omkostninger.

Ways to unlock Tedee. psd copy

Er du interesseret i at udvide kapaciteten i dit adgangskontrolsystem med Tedee-smartlåse og erstatte adgangskort med smartphone-adgang?

Kontakt os på [email protected] for at få individuel trin-for-trin vejledning.