< Go back

Enhetsdetaljer

När du kontaktar Tedee-supporten kan du bli ombedd att dela detaljer om din enhet så att vi kan hjälpa dig att lösa ditt problem. Vissa supportprocedurer kan kräva identifiering, serienummer och annan information. Så här får du åtkomst till dem.

I Tedee-appen, gå till listan över alla dina enheter. Välj enheten som du behöver detaljer om.

My devices Favorite section on e1689846775445

Du kommer att följa enhetens kontrollpanel – där du kan kontrollera dess status eller få åtkomst till andra alternativ. Klicka på konfigurationsknappen längst ned på skärmen.
Statusskärmen ser olika ut för varje typ av Tedee-enhet. De har dock alla konfigurationsknappen längst ned på skärmen – markerad i gult på skärmarna nedan.

Lock Details favorited

I listan över inställningar, scrolla ner till alternativet “Information” och välj det.
Liksom med statusskärmen – de tillgängliga inställningarna skiljer sig mellan enhetstyper. Inställningarna för alla Tedee-produkter inkluderar dock “Informations” panelen.

Lock main settings info about test version 1

Denna skärm ger dig all detaljerad information du söker.
Tryck och håll på den position du behöver och kopiera datan till din smartphones urklipp.

Lock main settings Info