scrollUpButton
Main blog 3
< Tilbage

Tedee arbejder nu sammen med Ajax’ sikkerhedsøkosystem

Introduktionen af Tedee Dry Contact-modulet gør det muligt at integrere Tedee PRO- og Tedee GO-smartlåse med avancerede sikkerhedsopsætninger, såsom Ajax-alarmøkosystemet.

Tedee har udvidet sine muligheder for smartlåse ved at integrere med Ajax’ sikkerhedsøkosystem og tilbyde forbedrede sikkerheds- og automatiseringsfunktioner. Med introduktionen af Tedee Dry Contact-modulet kan Tedee PRO- og Tedee GO-smartlåse nu problemfrit forbindes med Ajax’ trådløse relækontroller, hvilket giver en pålidelig og alsidig løsning til moderne sikkerhedsbehov. Denne integration giver brugerne mulighed for at kombinere Ajax-systemernes pålidelighed med fleksibiliteten i Tedees trådløse smartlåse til eftermontering, hvilket giver det bedste fra begge verdener.

Hvad er Ajax?

Ajax Systems er en international teknologivirksomhed og Europas største udvikler og producent af sikkerhedssystemer med smart home-funktioner. Banebrydende innovationer som Jeweller, Wings og OS Malevich er sammen med talrige hardware- og softwareintegrationer drivkraften bag virksomhedens globale anerkendelse. Ajax tilbyder en bred vifte af over 135 trådløse og kablede enheder og leverer omfattende sikkerhedsløsninger til både indendørs og udendørs miljøer. Ajax varetager sikkerheden for mere end 2,5 millioner brugere i 187 lande verden over.

Få mere at vide om Ajax >>. 

Økosystemet drejer sig om centrale Ajax-hubs, som samler forskellige beskyttelsesenheder og sensorer ved hjælp af både kablede og trådløse teknologier. En metode til at sikre adgangspunkter med Ajax er gennem en gennemprøvet relæ-mekanisme. Ajax Relay Jeweller er en controller, der forbindes trådløst til hubben for at modtage kommandoer, som konfigureres via en cloudbaseret platform og et administrationsdashboard.

Derefter sender den låse- og oplåsningsordrer til den kablede elektroniske dørlås. Denne løsning giver en unik kombination af en trådløs infrastruktur, der nemt kan udvides, og pålideligheden af en kabelforbindelse mellem relækontrollen og låsen.

WS 1 1

Billedkilde: https://support.ajax.systems/en/manuals/relay/

Hvad er udfordringen?

Selvom Ajax Relay Jeweller-controlleren forbindes trådløst til alarmhubben, skal den have strøm og være forbundet med en relæstyret enhed.

Som standard er en beskyttet dørlås i Ajax-økosystemet baseret på en enhedskombination:

  • Central Ajax-hub, der integrerer alle Ajax-kompatible produkter på en ejendom.
  • Ajax Relay Jeweller controller forbindes trådløst til hubben.
  • Samtidig er relækontrollen forbundet med en strømkilde og den elektroniske dørlås.
  • Den elektroniske dørlås monteres på en dør og forbindes til Ajax Relay Jeweller.

Billedkilde: https://ajax.systems/products/relay/

Sådan arbejder Tedee med Ajax

Tedee PRO og Tedee GO er trådløse smartlåse til eftermontering, der er kompatible med forskellige lokale standarder for dørbeslag. Disse produkter giver nøglefri døroplåsning – ved hjælp af en smartphone-app og andre metoder – til eksisterende dørlåse uden behov for omfattende udskiftning af hardware eller ledningsinstallationer.

Ved at integrere Tedee med Ajax-økosystemet får man det bedste fra begge verdener: pålideligheden af et sikkerhedssystem og den alsidige kompatibilitet af Tedees intelligente låse med deres trådløse, eftermonterede installation.

Brug af Tedee smartlåse med Tedee Dry Contact-modulet gør det nemmere at installere trådløse smartlåse uden omfattende udskiftning af dørbeslag eller uden behov for at trække elkabler til dørlåsen. Det eneste tekniske krav er, at Tedee Dry Contact-modulet er installeret inden for Bluetooth-rækkevidde af Tedee PRO eller Tedee GO.

Derfor kan den alternative opsætning med Tedee-enheder se sådan ud:

  • Den centrale Ajax-hub integrerer alle Ajax-kompatible produkter på en ejendom.
  • Ajax Relay Jeweller-controller forbindes til Tedee Dry Contact-modulet og strømkilden.
  • Tedee GO eller Tedee PRO smartlås installeres trådløst på den indendørs side af dørlåsen.

TedeexAjax

Tedee Dry Contact-modulet, der er forbundet med Ajax-relæcontrolleren, kommunikerer med smartlåsen via Bluetooth og videresender trådløst låse- og oplåsningsanmodninger fra den kablede Ajax-controller.

Få mere at vide om Tedee Dry Contact >>

DC Hero

Tedee Bridge er ikke påkrævet. Al konfiguration og styring foregår i Ajax-økosystemet og appen. En ejendomsejer eller -administrator skal have adgang til Tedee-appen til regelmæssig vedligeholdelse af enheden: firmwareopdateringer, rekalibrering og andre funktioner.

Hvordan fungerer en smart lås med en alarminstallation?

Integration af Tedee GO eller Tedee PRO med Ajax-økosystemet giver avancerede sikkerhedsfunktioner og automatiseringsmuligheder:

  • Automatisk låsning og oplåsning af døre, synkroniseret med aktivering eller deaktivering af alarmen.
  • Integration med andre sikkerhedsenheder giver mulighed for automatisk dørlåsning, når bevægelsesdetektorer eller vinduessensorer udløses.
  • Adgangsplaner kan automatisk låse og låse op for en smartlås efter en forudindstillet tidsplan.
  • Tilslutning til knapper og kontakter giver en ekstra kontrolmetode.
  • Der kan implementeres alarmscenarier, som giver støtte i nødsituationer, f.eks. automatisk oplåsning af døren, når CO-koncentrationen registreres, eller i tilfælde af evakuering.

Se demonstrationsvideoen nedenfor for at lære, hvordan forskellige enheder udløser smartlås-operationer i Ajax-økosystemet. Aktivér undertekster på dit sprog.